sarahaxelsson

Alla inlägg under januari 2012

Av Sarah Axelsson - 4 januari 2012 18:21

När det nya året började kom jag på att jag skulle sluta amma Theo på natten eftersom han använder mig istället för tutte och vill amma hela tiden. Va lite orolig för hur de skulle gå och om jag skulle få sova någonting. Men alla tre dagar har det skett stora framsteg och inatt fick han välling mellan 20-21 och sov ända till 7 i morse utan att äta. Eller ja, han sov inte hela tiden utan vakna för napp och en och annan kram, men han var inge vidare ledsen eller nått som han har blivit annars och kunde somna om enkelt utan mat. Så alla "rutiner" har idag ändrats och istället för att sova en stund och vara vaken i två timmar, sova, va vaken osv. på dagen har han nu varit vaken, sovit typ tre timmar och sen hållt sig vaken tills han skulle gå och lägga sig för kvällen. Hoppas verkligen att det fortsätter så här. Vore rätt gött att få sova hela nätterna. Nova har vi lyckats lägga i sin egen säng igen sen julas ungefär så hon sover bättre än nånsin när hon slipper trängas med oss andra. Har lagt Theo i sin egen säng också och hoppas på att han vill börja sova där nu. Inga fel att få tillbaka sin egen säng.

Nu ska jag ge mig, snart dax att natta Nova också.

Godnatt på er alla!

Av Sarah Axelsson - 3 januari 2012 19:53

Idag tyckte våran dator att den inte skulle fungera nått mer. Jag tyckte att det var väldigt bra att jag har en backup på alla mina kort som fanns i datorn. Nu mer låter datorn som en groda och stänger av sig själv innan den ens hunnit starta. Vet inte vad som hände, men mina misstankar säger mig att det var Andreas som slängde den i marken när jag var och handlade... Ska fråga Nova i morgon, hon brukar säga som det är och ibland lite påhittade saker om vad Andreas har sagt eller gjort :)

Försöker få Theo att sluta äta på natten, funkar ganska bra faktiskt. Igår sov han riktigt länge innan han blev hungrig. Så inatt ska jag skicka upp Andreas och göra välling varje gång han vaknar så slipper han amma på natten iaf och jag kan få sova lite.

Tur för mig att jag har min fina rosa dator nu. Men bilder har ja inga så de blir inge med det idag heller.

Kram och godnatt!

Skrev föresten igår också för er som missade det. Blev inte upplagd på fb så det var nog nåra som missa kan ja tro :)

Av Sarah Axelsson - 2 januari 2012 21:15

Varje år runt nyår sitter man och försöker komma på vad man ska ha för nyårslöften under det kommande året. Oftast blir svaret desamma. Äta mindre godis, nyttigare och försöka bli av med dom där extrakilona man har på kroppen. Men, efter typ mellan en vecka och en månad av det nya hälsosammare livet händer något, man tröttnar och inser att det inte spelar någon roll om man är lite fet så länge man får äta dom där godsakerna som man längtar efter.

Så jag har tagit detta nyårslöfte på största allvar och kommer med andra ord inte äta godis på säkert flera dagar. Men, jag kommer inte försöka hålla det hela året, utan bara tills jag gått ner det där onödiga julätar kilot :P, sen tänker jag börja äta godis igen :) Tur att jag ammar så att det går fort ner, hade jag inte gjort det hade jag nog vägt betydligt mer efter allt gott man vräkt i sig under december.

Av Sarah Axelsson - 1 januari 2012 20:42

Gott nytt år på er alla där ute! Nu när det nya året har börjat ska jag försöka ta tag i det här med bloggandet igen. Har inte haft varken ork eller lust att blogga under julen men nu ska det bli ändring på det.

Fick en fin start på dagen, med typ en decimeter snö på marken när jag vaknade, helt underbart. Tänk va fort de kan gå, inatt när vi gick hem och la oss fanns inte en snöflinga på marken och när man vaknar syns inte marken under all snö.

Efter att vi firat nyår hos Sanna och Lennart fick Nova sova kvar hos dem inatt och hon hade inte en tanke på att komma hem förens sent på eftermiddagen idag. Det måste va väldigt roligt hos Sanna :) Så jag, Theo och Andreas har vart gått till affären med pulkan.

Vann en tävling idag också, från Onetex. En sån här vann jag :) http://www.onetex.se/snack-play-travel-tray/1081-0

Kommer bli perfekt för Nova att ha när vi ska ut och åka.


Kommer inte riktigt ihåg när jag skrev senast, men jag antar att det var innan jul så jag tänkte passa på att skriva att julen har vart jättebra. Vi firade med familjen hemma hos Pappa och Magnus.


Nu ska jag faktiskt hämta kameran och lägga in lite bilder i datorn. Kommer nog inte upp några här idag så jag får väl ta ett bildinlägg i morgon :)

Godnatt på er!

Presentation


Välkommen in och hälsa på och läs om min familj och vårt liv!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Pyssel


Ovido - Quiz & Flashcards