sarahaxelsson

Alla inlägg under december 2013

Av Sarah Axelsson - 11 december 2013 17:19

Efter att ha fått en massa hjälp med städning av hela huset har N och T nu satt sig till rätta med popcorn, ostbågar, pepparkakor och festis framför tvn. Själv fick jag en plats högst upp i soffan där jag måste sitta själv tills A kommer hem :)

Av Sarah Axelsson - 9 december 2013 16:44

Nova och Theo fick en varsin skyddsängel av oldemor och oldefar igår. Superfina var dom så dom fick hedersplatsen bredvid Nova och Theos säng.

Av Sarah Axelsson - 9 december 2013 11:11

Sa Andreas till mig igår. Jag kontrade med att jag brukar inte göra så och att han också gör så och en mogen kommentar där jag frågade om han var i målbrottet för att han var hes (med min sura ton vill säga)
Idag vek jag tvätten fint på bordet.. Sen började jag på nått nytt och kom på mig själv med att tvätten låg kvar där på bordet.
Tänk va svårt det är att inse vad man själv gör för fel, det är mycket lättare att se och klaga över andras brister än sina egna.
Så nu ska jag verkligen försöka göra klart det jag håller på med innan jag börjar på nått nytt!

Av Sarah Axelsson - 7 december 2013 22:04

Idag tog jag och nova med oss sjuklingarna in till mariebergsskogen på julmarknad. Det var så kallt så det blev ett kort besök. Måste verkligen hitta mig bra vinterskor så ja slipper frysa så fort jag kliver utanför dörren. Tips på bra vinterskor mottages tacksamt :)

Av Sarah Axelsson - 5 december 2013 21:24

Idag har var det avslutning för Novas dansgrupp och den avslutades med en dansuppvisning. Dom var så duktiga tjejerna.

Nu har vi gått och lagt oss med två sjuklingar i huset. Både Andreas och Theo har fått feber och får stanna hemma i morgon.

Av Sarah Axelsson - 4 december 2013 20:10

Idag har jag haft symaskinen framme för första gången sen typ högstadiet skulle jag tro. Mamma hade trätt den åt mig så det löste sig utan problem. Men konstigt nog ville den inte starta, så efter ett samtal till mamma kom hon fram till att sladden inte satt i väggen. Oops, måste nog vart glappkontakt ;)
Efter att ha satt i sladden funkade maskinen och gjorde sitt jobb precis så bra som jag hoppats på. Efter att ha sytt två streck på fyra stolsöverdrag är jag nog redo för nästa projekt. Men vad? Några förslag?

Av Sarah Axelsson - 1 december 2013 21:46

Ni vet den där smärtan man har så fort man rör sig när man har foglossning. Den smärtan har jag idag.
Mitt på gatan på skyltsöndan springer jag med Theo i famnen och tävlar mot Nova. Hon springer in framför mig och innan jag hinner reagera springer jag in i Nova som ramlar och fäller mig så både jag och Theo faller rätt ner på Nova. Med lite skrapsår på händer och ben tyckte vi att vi klarade oss riktigt bra. Men efter en stund började jag känna lite smärta, som sedan blev värre och värre allt eftersom. Så nu vågar jag inte ens vända på mig för jag vet hur ont det kommer göra :/
Men det finns ju nått bra med det hela iaf, jag får tillbaka en känsla som man fick handskas med under graviditeten. Så nu är jag ännu mer övertygad om att jag inte ska ha fler barn ;)

Presentation


Välkommen in och hälsa på och läs om min familj och vårt liv!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Pyssel


Ovido - Quiz & Flashcards