Direktlänk till inlägg 20 oktober 2013
Vaniljfudge
Du behöver:
4 dl socker
3 dl grädde
1/2 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kakao
Koka socker, grädde och salt länge (tror vi höll på runt tjugo minuter).
För att se om det är klart tar man i lite av fudgekoket i ett glas kallt vatten. Ifall fudgen hinner stelna och bilda små kulor innan det når botten på glaset är det färdigt.
Ta av grytan från plattan och vispa några minuter. Blanda i vaniljsockret och kakaon. Häll sen upp fudgen på bakplåtspapper och låt det stelna.
Skär sen i bitar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 | 6 |
||||
7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|