sarahaxelsson

Alla inlägg under september 2012

Av Sarah Axelsson - 15 september 2012 15:30

Idag har jag fått en ny leksak av min familj. En surfplatta. Jag har inte riktigt förstått hur man gör för att tex ta kort å så, men jag lär mig nig snart :-) vs ju tvungen att testa å blogga på den. Nova fick testa lite spel. Tror de kommer bli rätt mycket spelande :-) tack så mycket för presenten godingar! Jag älskar er!

Av Sarah Axelsson - 14 september 2012 22:36

Redan när jag vaknade i morse fick jag ringa till Andreas och säga att jag var sjuk. Inte för att han skulle komma hem från jobbet, utan för att han alltid blir "sjuk" så fort jag säger att jag är sjuk. Så när jag vill ligga i sängen å bara vara är det istället Andreas som gör det. Med andra ord ringde jag och förvarnade honom idag så han skulle förstå att jag inte skulle orka allt för mycket.

Dagen gick faktiskt riktigt bra, trots att jag mådde dåligt tog jag med mig barna till kyrkan och sen åkte jag och Theo iväg på babysim.

Sen gjorde jag dagens största misstag, när vi hämtat Andreas och Nova på Andreas jobb började jag slappna av och känna efter hur jag egentligen mådde. Med andra ord gjorde jag det fruktansvärda misstaget att faktiskt tro att Andreas skulle ta hand om barnen under resten av eftermiddagen/kvällen så att jag kunde lägga mig och vila.

Som ni kan förstå hände inte detta, medans jag gjorde ordning baguetter och pannkakor till barnen satt Andreas på toa. Sen när jag faktiskt inte orkade mer gick jag in och la mig, då satte Andreas på en film till Nova i sovrummet och lät henne och Theo sitta här inne med mig medan han själv låg framför tvn i vardagsrummet och hämtade Theo någon minut när jag sa ifrån.

Tillslut fick jag nog och tog mina saker och la mig i soffan tills alla andra hade somnat. Sen skickade jag upp Andreas. Nu ligger han framför tvn i vardagsrummet igen och där får han gärna stanna i natt. Ligger mycket hellre och myser med Nova som ligger brevid mig!

Skulle behöva ett badkar nu på en gång känner ja, har redan duschat två gånger för att jag fryser så. Feber är verkligen inte att leka med. Får hoppas att värktabletten snart börjar verka så jag kan sova lite och förhoppningsvis vara lite piggare i morgon.

Av Sarah Axelsson - 13 september 2012 14:19

Nova har en kompis här, det märks att dom gör nått som dom egentligen inte får för dom viskar till varandra så att jag inte ska höra.

Det blir väldigt mycket spring här mellan husen, det oroar mig lite eftersom dom måste springa över vägen. Är det nån som vet hur det funkar med sånna där "vägbommar", får man ställa upp sånna hur som helst? De skulle nog vara bra att ha. En skylt ska vi skaffa iaf så kanske bilarna tänker sig för lite mer. Det är svårt att förklara för en treåring att hon måste stanna upp och titta innan hon springer över, det funkar bra när hon är själv. Men när hon springer med kompisarna verkar hon glömma bort det. Jag får nog försöka komma på nått roligt sätt för dom att springa till varandra. Tips mottages gärna!

Av Sarah Axelsson - 12 september 2012 20:15

Låg och tittade lite på Animal planet igår kväll och då började ett program som jag aldrig sett förut, monsters inside me. Verkligen ett program som jag rekomenderar. Det går på tisdagar kl 22.00 och repriser på onsdagar kl 02.00

Igår handlade det om en liten pojke på drygt ett år som hostade blod och nån äcklig smörja. När dom kom in till sjukhuset såg dom att pojken hade ätit ett knappcellsbatteri (om de heter så). Detta batteri fastnade på vägen ner och frätte sönder matstrupen och luftstrupen. Sjukt otäckt att en sån liten sak kan göra så stor skada! Dom brukar ju alltid ta med lite om hur barnen mår nu i slutet av programet, men i pojkens fall fick han fortfarande ligga på sjukhus och kunde inte äta eller nått.

Så från och med nu ska alla små batterier bort!

Frågan är ju hur det är med Aaa batterier, ifall dom är lika farliga om man sväljer dom. Någon som vet? Tror att det ligger lite sånna runt om i sovrummet, brukar tappa ur dom ur tvdosan då och då. Får nog bli en storstädning här inne i morgon för att vara säker på att det inte finns några.


Sen var det en tjej som var med också. Hon hade fått nån magochtarm bakterie i hjärnan som gjorde så hon blev helt knasig och det dom trodde var orsaken till att bakterien lyckats ta sig in till hjärnan var hennes tungpiercing. Dom visste inte med säkerhet men de kunde va så. Rätt läskigt, tur att jag har tagit ur min tungpiercing. De skulle ja inte vilja va med om :S

Av Sarah Axelsson - 12 september 2012 11:45

Efter att inte ha snusat på ungefär 4,5 år fick jag i för ett tag sen för mig att jag skulle börja snusa igen. Det tog mig ungefär en och en halv vecka av nästan konstant snusande innan jag insåg att det där med snus verkligen inte är något för mig. Dessa snus orsakade torrhet i min mun, gav mig gulare tänder direkt, gjorde att jag fick beläggningar på tunga och tänder och som om inte detta var nog blev jag även rusktigt yr vissa dagar och det var inge roligt alls. Dessutom vaknade jag extra tidigt på morgonen och var grymt sugen på snus.

Så jag som för drygt två veckor sen inte kunde komma på en enda anledning förutom priset till att inte snusa har nu kommit på en massa anledningar till att inte göra det.

Med dessa färska fakta vet jag nu att snus får andra ägna sig åt, jag står över.

Tänka sig, här har jag gått och längtat och funderat på hur gott det skulle vara med snus i 4,5 år och sen blir de så här, tji fick jag!

Självklart var det rapé som snusades även denna gång.

Av Sarah Axelsson - 10 september 2012 19:56

Idag har vi haft besök av Sanna, Mamma, Jonas och Leo här hemma. Nova följde med Andreas i lastbilen en sväng, de händer rätt ofta nu för tiden faktiskt och Nova blir lika glad varje gång hon får chansen att åka med honom :)

Jag och Theo följde med dom andra på en promenad till pekås, annars har vi inte gjort allt för mycket idag.

När jag skulle lägga Theo började jag må lite konstigt, å frysa och ha mig. Så nu ligger ja nerbäddad under täcket med en jumpsuit, strumpor och ett par termoleggings å ändå fryser ja :(

Hoppas de har gått över till i morgon, vill verkligen inte bli sjuk nu.

Godnatt på er!

Av Sarah Axelsson - 9 september 2012 19:10

I helgen har jag och Andreas mamma vart till ullared och handlat en massa skoj :) Det blev en del barnkläder, men måste faktiskt säga att jag är lite besviken över utbudet, trodde de skulle finnas mycket mer barnkläder.

Däremot fanns det destå mer leksaker, så de blev de en hel del av. Tur att de snart är jul :)

Sen åkte vi och hälsade på hennes syster m.familj och även hennes bror. Nova, Theo, Andreas och Thomas kom också ner och hälsade på. Det har vart trevligt, men långt att åka i flera dagar.

Men nu är vi iaf hemma igen och det är inte fy skam. Vi är grymt trötta allihop så det ska bli riktigt skönt att bara ta de lite lungt.

Här hemma har barnen gått och lagt sig, Andreas ser på film och jag och Jonas spelar bingolotto :)

Nee, orkar faktiskt inte skriva mer.

Puss hej!

Av Sarah Axelsson - 3 september 2012 20:29

Det är inte allt för ofta som jag bloggar om tävlingar. Men nu har jag hittat en som jag verkligen skulle vilja vinna. Skulle vara superkul att få hem det här paketet till Nova och Theo. Skulle bli fina julklappar de :)

Jag är med och tävlar inne hos Mamalivingit om ett hemligt leksakspaket från Barnia Var med och tävla du också!


Klicka in er på sidan, läs bloggen och tävla ni också!

Presentation


Välkommen in och hälsa på och läs om min familj och vårt liv!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Pyssel


Ovido - Quiz & Flashcards