sarahaxelsson

Alla inlägg under april 2012

Av Sarah Axelsson - 18 april 2012 20:14
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sarah Axelsson - 17 april 2012 21:29

Idag har jag, Nova och Theo vart på avslutning på babyrytmiken. Känns lite tråkigt att det är slut redan men det var en fin avslutning med tårta och en present innehållande en kylskåpsmagnet till dom minsta barnen.

Sen åkte jag på auktion idag igen, ett riktigt tisdagsnöje :) Jag köpte två par jeans, i helt olika storlekar eftersom jag inte hade nån aning om vilken storlek jag egentligen har, ett av paren var för små och ett par satt riktigt bra. Så det var ett bra köp och dom andra får jag helt enkelt träna mig till :P Sen köpte jag en påskprydnad också som jag får lägga undan tills nästa år.

Andreas lånade med den här boken hem idag, så jag bestämde mig för att jag skulle träna på kvällen. Men när jag väl kom hem kände jag hur tröttheten och latheten kom till mig så jag tänkte strunta i de, tills jag sa till mig själv att om jag inte ens orkar träna fem minuter på kvällen så får jag faktiskt skylla mig själv om jag blir en tjockis. Detta sporrade mig till att öppna boken och faktiskt träna dom övningarna som stog på vecka 1. Boken har ett sexveckors program som jag har tänkt att följa. Jag är helt sjukt otränad och kunde helt seriöst inte ens göra 5 situps. Så det ska bli riktigt spännande att se om det blir nån skillnad på de här sex veckorna. Jag mätte mig lite idag också, men måtten tänker jag inte skriva ut här, men jag kan ju skriva ut hur mycket jag minskat om jag gör det :)


Nu är det kvällen, Godnatt med er!

Av Sarah Axelsson - 16 april 2012 19:53

Idag har jag vart ute och powerwalkat. Eftersom jag vill kunna äta vad jag vill när jag vill utan att bli fet tänkte jag att det nog kanske var dags att börja röra lite på mig igen. Därför tog jag en liten pw förut. I morgon ska Andreas få gå in på biblioteket och låna en bok åt mig, Träna hemma! :snabbt i form utan gym. En bok som jag har någonstans och faktiskt orkade följa en gång i tiden. Men nu när jag skulle vilja ha den igen är den helt borta och jag får helt enkelt använda mig av biblioteket. Så om du vet med dig att du har denna bok hemma och inte behöver den just nu så lånar jag den gärna ett tag :)

Idag var jag med i en tävling på barnNet. Några timmar senare såg jag att jag var en av vinnarna till en sån här flaska. Ska bli mycket intressant om det passar för lilleman. Annars blir det en fin present till Leo när han ska börja äta :)

Annars så har vi haft en mysig dag. Jag, Nova och Theo tog oss en tur till öppna förskolan och var där en stund förut. Sen har vi bara vart hemma och lekt och tittat på en massa film.

Bye!

Av Sarah Axelsson - 15 april 2012 18:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sarah Axelsson - 12 april 2012 20:26
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Sarah Axelsson - 11 april 2012 20:27
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  

Presentation


Välkommen in och hälsa på och läs om min familj och vårt liv!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Pyssel


Skapa flashcards